Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


[2012.04.13] Himitsu no Arashi-chan M5SP

 

Százötvenegyedik rész

Ohno & Aiba

 

 

Száznegyvenkilencedik rész

Mannequin Five 2 órás Special!

Na kinek hogy ment a tippelés? :D

 

 

Száznegyvennyolcadik rész

 

 

Száznegyvenhetedik rész

 

 

Száznegyvenhatodik rész

11.09.01himitsu.jpg

 

 

Száznegyvenötödik rész

08.25himitsu.jpg

 

  

Száznegyvennegyedik rész 

08.18himitsu.jpg

 

 

Száznegyvenharmadik rész

08.11himitsu.jpg

 

 

Száznegyvenkettedik rész

11.08.04.jpg

 

 

Száznegyvenegyedik rész

11.07.28.jpg

 

 

Száznegyvenedik rész

11.0721.jpg

 

 

Százharminckilencedik rész 

11.07.14.png

 

 

Százharmincnyolcadik rész 

11.07.07.jpg

(Sho & Ohno)

Igen, a képen jól látható, Shonak ilyen halálközeli élménye volt. Biztos megfordult a fejében, hogy ezt a "mindent a vendégért" meg kellene változtatni, ugyanis egy víz fölötti hullámvasútra rángatták fel  Ohno feje meg kb olyan mint egy kutya, ami a száguldó autóból lógatja ki a nyelvét :D Folytatásként ismerkedés a kilátóban, vagyis Ohno bevetésen. Beékelésként ezúttal Mannequin Must Item. Tehát megvan szabva egy ruhadarab, aminek benne kell lennie, de ez is csak 2 Arashi tagos. Sho aznap nagyon el volt tévedve.

 

Százharminchetedik rész 

06.30.jpg

 

 

Százharminchatodik rész

06.23.jpg

 

 

Százharmincötödik rész

06.16.jpg

(Nino & Aiba)

 

Százharmincnegyedik rész

06.09.jpg

(Ohno & Jun)

 

Százharmincharmadik rész

jun.2.jpg

(Aiba & Nino)

 

Százharminckettedik rész

majus26.jpg

(Sho & Jun) 

 

Százharmincegyedik rész 

20110519himitsunoarashi.jpg

(Sho & Ohno)

  

Százharmincadik rész

majus12.jpg

(Aiba & Jun)

  

Százhuszonkilencedik rész 

05.05.jpg

 

 

Százhuszonnyoladik rész

Ohmiya páros a VIP Limuzinban, vendégük Horikita Maki. Kapnak egy edzőt is, és irány a gyúróterem! Érdemes lesz figyelni az arcokat a gyakorlatok közben. Fogadni lehet ki bírja a legjobban, de ez szerintem egyértelmű XD A kajálás se maradhat ki, hamár ennyi energiaveszteség érte őket, úgyhogy ínyencségek terítéken. Hőseink a páros Super Marionett-ben mérkőznek meg. Nino és a rózsák, Ohno és a komolyság... XD

 

Százhuszonhetedik rész

apr.21.jpg

(Jun & Aiba) 

 

Százhuszonhatodik rész 

apr.14.jpg

A katasztrófa után a részek is változtak. Ezentúl (nem tudni végleges-e) párossával szerepelnek és hosszabbak a részek. Nyitásként Sho és Nino (SakuMiya) párosa teljesíti a vendégük különböző kívánságait. Annak ellenére, hogy csak ketten ökörködnek, egész élvezhető a műsor. És valami konkrétabbat is.

Bevetik magukat egy boltba, ami köré jóformán kordont kell vonni, a vendégünk keresi a fantomkép hercegét, megkezdik a "kajaártippelős" játékot és sulis egyenruhában flangálnak Beékelésként pedig a Super Marionett Arashi - 2 versenyzős változata.

 

Százhuszonötödik rész SP

Az immár harmadjára megrendezett SP Mannequin Five, melyben tanui lehetünk a ruhaválasztásnak és a végeredmény kihírdetésének, amit az összesített szavazatok alapján állítottak össze. A vesztesnek a szokásos hatalmas poszteres büntetés jár. XD

 

Százhuszonnegyedik rész 

marc.17.jpg

Egy fenomenális VIP Room mix-el kezdődik. De nem az eddigiek összefoglalása, hanem a kimaradt jelenetek elképesztő összessége. Ebből is látszik, hogy náluk aztán nehéz lehet összevágni a műsort, hogy ne maradjon ki 1-2 jó jelenet.  Én imádtam ezt a részt, van benne minden. + amit még mindig nem sikerült beszereznem Perfume részt, abból is megtekinthető a lehengerlő tánc. Közbeékeléskén bele tettek egy Ranking Derby részt, melyben az ált. sulis gyerekeket kérdezik meg sztárjainkról.

 

Százhuszonharmadik rész

marc.10.jpg

VIP Room: a szomjúság is terjed ezek szerint. Aiba elemében van, nem csoda, ha 2 lány ugrálja körül.  Kiderül hogy boldogul a híres Ohmiya velük, majd a Sakumoto páros is bevetésre kényszerül. A második felében Ranking Derby, úgyhogy megtudhatjuk a síelők és az apukák rangsorát.

 

Százhuszonkettedik rész 

marc.3.jpg

Aiba a képen nem grimaszol, hanem tele van a szája XD Megnézik milyen hangot adnak ki egyes ételek beleharapásánál vagy éppen bekapásánál. Nem röhögni közben azonban nagyobb feladat :D A folytatásban M5 farmer style-ban. Shonak egyből kisebb zaklatásban van része, na de amit a vendégek kapnak...

 

Százhuszonegyedik rész

20110224himitsunoarashi.jpg

Csillognak a nyelvtudások, mi meg dőlünk a nevetéstől Aiba szíve ki akar ugrani a helyéről, de Nino és Ohno csillapítja. Nino olyan szikrádó pillantást lövell Sho felé, hogy én a helyében elkezdtem volna írni a végrendeletem. Mindannyian bemutatják lenyűgöző modell-bevonulásukat, majd telefonos vallomásokat hallhatunk tőlük. A nő kifekszik tőlük XD A folytatásban: Super Marionett Arashi. Sho sulis egyenruhában (Sho rajongók itt kapaszkodjanak).

 

Százhuszadik rész

feb.17.jpg

A VIP Roomban a Natsu no Koi csábítója, úgyhogy Jun szendesége napvilágot lát! Aki nem hallottam még a japán virágnyelvet, tekintse meg, figyelemre méltó. Nino a műsor elején végelgyengülésben szenved, majd kigyógyul az írtó szexi terpesztős koreográfiánál XD A jelmondat későbbi Himitsuban is hallgató :D Végezetül összedobnak pár képet a vendéggel, egy nem sima fényképezőgéppel. A második felében M5. Ezúttal párokban dolgoznak, a feladat nem más, mint: ízléses összeöltözés.

 120.rész

 

Száztizenkilencedik rész

feb.10.jpg

VIP Room, cica, fura kaja, Jun mégfurább reakciója, majd Sho újra szuperhősködik. A második felében Ranking Derby. A bevonulók ezúttal is lehengerlőek XD Na meg kiderül, ki jön be a női vezetőknek. Ez olyan rész, amit sokszor hiába tippelsz meg, számodra is meglepő eredmény jön ki.

 

Száztizennyolcadik rész 

himitsunoarashichan2011.02.03.jpg

Na igen...Aiba nem bepisilne akar a képen, hanem jógázni.. A drága megint alkot rendesen Sakurai kapitány vezényli a társaságot a menő szerkójában, majd egy szállóige is felreppen. Garantáltan készek a srácok hát még ha te is megnézed...A második felében a 3 teljesítős játék Nino barátunk GANTZ-os társával. Kiderül mennyire vannak toppon a feladatokhoz :) A titokzatos láb tulajdonosára is fény derül...

118.rész 

 

Száztizenhetedik rész

Az előző rész következményei láthatóak a VIP Roomban. Ezért remélem nagyobb a fizetése XD Sokféle technikanézés volt már, de orrfújó még nem Ohno bevetheti tökéletes értetlenkedő énét, a vége felé pedig már csak tetézik a hülyeséget. Ha az én távirányítóm is ilyet  tudna...Folytatásként M5 új season, új lappal. Komoly megmérettetés, de a fő kérdés, hogy a Sho revenge sikerrel jár-e.

 

Száztizenhatodik rész

Vip Roomban Sawada Shin Sensei-e. A műsorban pedig falas szobabicikli, Jun egyik újabb konyhatrükkje, Wii Party és Nino Magic Show! Nem éppen unalmas rész, és még nem is említettem Jun kameraülzözését és Ohno horgásztanfolyamát! A folytatásban pedig Speciális M5 Shoval. Abból viszont semmi jó nem sül ki, ha egy elvileg "hozzá értő" divatszakértő választ ruhát... (Én az utcára se engedtem volna ki!)

 

Száztizenötödik rész

20110113himitsunoarashi.jpg

 

A VIP Roomban egy golfhíresség. Aiba ha magától vette fel azt a cuccot, akkor haragszok rá, viszont van egy jó kis pucsítós rész tőle. A vendég részesül abban a megtiszteltetésben, hogy rendeznek neki egy külön M5-ot. Kikötése a kardigán. Az újév első győztese most dőle el, úgyhogy nagyon tepernek A 2. felében Ranking D. menő belépőkkel. A legvégén vajon örülni-e kellene a győztesnek? Az arcát nézve nem biztos.

 

Száztizennegyedik rész

himitsunoarashichan2010.12.23.jpg

 

Kicsit hosszabb, mint a szokásos. A VIP Room vendég sem éppen a megszokott életkorú. Bemutatnak egy kiskori fényképet valamelyikőjükről, kíváncsi vagyok, ki ismerné fel ki van rajta. Na szóval a műsorban Junnal főzőcskézik (hihetetlenül aranyosak....nem kell féltékenynek lenni), Sho prezentálja az éneklős részt, egyhúron van a kiscsajjal, míg a többiek nem menekülnek a kiválsztás alól, egymásra mutogatnak és menekülnének A végén egykerekűznek, majd az M5 következik, ahol nagyon elegánsak

 114.rész

 

Száztizenharmadik rész

20101216himitsunoarashi.jpg

A már már hagyományoktól eltérően, nem VIP Room-mal kezdődik a rész. Bevetik az újabb részt, a Super Marionett Arashi-t! Csak úgy repkednek a "Gyere hozzám!" mondatok. Plusz infó, hogy a szituációkat nem ők találják ki és nem ők bűnhődnek. A második felében a már rég nem láttott jégkockás medence. Biztos sokan ismeritek azt az érzést, amikor valamilyen régi levél előkerül és elolvasod. Jó kis reakciókat vált ki itt is 1-2 régi cikk.


Száztizenkettedik rész

himitsunoarashichan2010.12.09.jpg

Ohno annyira formában van, hogy ő is alig bírja már VIP Room program: főzzön a vendég! Addig a többiek meg szétoltják egymást XD A kaja meg hát... mentőt nem kellett hívni :D Mindezek után szagdetektorként razziázik végig rajtuk a nő. Kiderül, kit érdemes szagolgatni XD A második felében M5, melyben egy 2xi vesztes tér vissza egy újabb megmérettetésre.

 

Száztizenegyedik rész

20101202himitsunoarashi.jpg

Ohnon urrá lesz egy kisebb kényszer a VIP Roomban. Sho newscaster csillogtatja tehetségét és prezentálja állatkáinkat. A legvégén Aiba mutathatja meg mit tud a prezentálásnál, de azért azt a pácát még nem forgatja olyan profin Folytatásként a 3állomásos megmérettetés újabb feladatokkal. Van itt minden: Shopara, Junkaja, Ohno 40. szülinapja, Aibavirsli és laza Ninotudás.

 

Száztizedik rész 

20101125himitsunoarashi.jpg

Kezdésként a megszokott VIP Room. A vendégünk Rocky fan, úgyhogy ezentúl nem Domyoji a szívtipró. És ha már új jelenet, akkor új szereplő dukál hozzá. Ohnotól hallhatjuk a szívszaggató vallomást! A második felében újdonság. Sok logo, jelkép mellett megyünk el az utcán, vagy találkozunk napjainkban. Most kíméletlenül tesztelik őket! Kiderül kinek az, aki nem sűrűn metrózott életében, vagy kinek nincs gőze se az EXIT tábláról. Mellesleg megjegyzem, hogy a szerelésük...egyedi...és Ohno éveket fiatalodott!

 

Százkilencedik rész

11.18.jpg

Jun gazdija a vendég, akivel kellemesen koccintgatnak. Kajacsata! Sho szegénykém már megint felsül...A folytatásban Ranking Derby Ninomiya módra! Önbizalomhiányos barátunkat fel kell juttatni a csúcsra, úgyhogy célirányos kérdéseket kapnak a válaszolók.

 

Száznyolcadik rész

20101111himitsunoarashi.jpg

A vendég nem más mint Erika Toda. Ennyi étel pedig még tuti nem volt a stúdióban! A M5-ban Oguri Shun!! Látszik hogy nem csak mi, ők is szeretik őt, mert elég családias a hangulat. Ha a 106.részben a babákon volt bizarr, akkor most hogy rajtuk is van, méginkább az a látvány. Tisztelet a kivételnek XD

 

Százhetedik rész

Arashi kontra Kanjani! Mérkőzés: Mannequin Five

Szerintem éppen elég ennyi is :D

 

Százhatodik rész

20101021himitsunoarashi.jpg

Dupla VIP Room. De még mielőtt továbbmennétek más részre! Az első vendég Ayase Haruka, úgyhogy nevetésben bőséges pillanatok. Junt akkoris megtalálja a konyha, ha nem készül bevetésre, majd a biciklitúrán bravúrozik :D Azonban azoknak a bicikliknek a többsége nem mindennapi! Aibától se fogunk leckéket venni...A második vendég a Honey and Clover csodafigurája. Nem éppen megszokott táskák felsorakoztatása, melyet nem éppen szokásos M5 követ. Ezúttal csak a babák öltöztek be, és a vendég tetszétét kell kivívni. Bizarr látvány némelyik.

 

Százötödik rész

09.16.jpg

Hát ez a kép majdnem mindent elárul. De ha nem lenne elég...Egy veszedelmes eb támadja meg a közönséget, Sho egy szőrpamacs bűvöletébe kerül, és Aiba vallomástételre kényszerül. Folytatásként pedig a 3 próbatétel, amit mindenkinek legjobb tudása szerint kell teljesíteni. Nino felettébb sokat nagyzol, de az a mozdulat! Ohnonak konkrétan röhögőgörcse lett tőle! De a hülyeség, mint tudjuk, ragályos. Pluszként pedig ki gondolta volna, hogy a palacsintasütés ilyen stresszes lehet?

001 002 003

 

Száznegyedik rész

09.09.jpg

Shot kihagyják a buliból, szegénynek nincs meg az esélye kifogni az aranyhalat. Nade Ohnot le lehet győzni? Mondhatjuk, hogy a VIP Roomban övé a főszerep. A vendéggel egyező különleges tehetsége van nagy horgászunknak, amit össze is kombinálnak! Viszont, ha ekkora az összhang Jun hogy kerül képbe? A második felében Doubt Action.

 

Százharmadik rész

09.02.jpg

Aki szereti a kagylót, annak még ínycsiklandozó is lehet, bár ki tudja...Nade a lényeg! Amint a képen is látható, beach flag verseny! Aki esetleg nem ismerné, már csak a játék miatt is érdemes megnézni. A legvégén kiderül, hogy a technika vagy a gyorsaság számít. A második felében M5 DAIGO-val! Érdekes a ruha felhozatal, a végeredmény méginkább, de azt kijelenthetjük, hogy DAIGO DAIGO...

 

Százkettedik rész 

Kép

És ismételten egy egész részes M5, tele könnyezős jelenetekkel. Sho új társra talált egy próbababa személyében... Aiba körülnéz a női részlegen is a biztonság kedvért... Nino védi a megszerzett kincseket a támadójától... Ohno pedig tanácstalannak bizonyul. Na de kié lesz a tuti? A vesztesnek ezúttal is hasonló büntetés jár

 

Százegyedik rész

101.jpg

Vito szereleme látogat a műsorba. Ha megnézitek kiderül mi az, amin Ohno is szakad a röhögéstől. A második felében Ranking Derby, hol kiderül ki viszi a pálmát a bikinis csajoknál és ki a khm... "lányoknál". Nino itt (képen) éppen menekül? XD

 

Századik rész

100.jpg

Ez a rész egy jó kis összegzés több mint fél év műsorából. Mielőtt elkeserednénk, hogy semmi új nem lesz benne, mégiscsak ajánlatos megnézni. Miért is? A hiányzó 97. részből is láthatunk részletet, ami azért nem mindennapi. Miután megnéztem tovább sarkallt a keresésére.

 

Kilencvenkilencedik rész

Ninonak itt van kire felnézni XD Ebben a részben összeállt az Arashi team egy kis testedzésre, de kiváltságai miatt csak Nino dobhatja be magát. A vendéggel kültéri bevetésre mennek, hiszen még nem kajáltak! Úgyhogy elindulnak a nagy legelésre. A kiváltságért Jun is ringbe száll titokban, úgyhogy kérdéses Nino győzelme a végén. A második felében gengszterfenyegetés alatt kell teljesíteniük különböző időzített feladatokat. 

 

Kilencvennyolcadik rész

VIP Room: Nino/ Yamada, Ohno/kamera, Aiba/lámpa? (Ezt látni kell, nem leírni!)  Főzőverseny, mindenkinek külön hozzávalója van, de csak egy viheti el a vendég szavazatát. A szakácskodás után egy M5. 1x fenn, 1x lenn. Aibát megtámadhatták a szünetben, Sho büszkén viseli az M betűjét, Nino meg szerintem Ohnora gondolt öltözés közben

 

Kilencvenhetedik rész

Szintén nincs nyoma eddig.

 

Kilencvenhatodik rész

Már olyan rég lett valaki vizes, úgyhogy ezúttal egy vendég társul a veszélyeztetettekhez. De mielőtt még kikapcsolnánk Aibát gatyába rázzák, lesz egy cuki kígyó Sho nyakában, ami miatt komoly veszélybe kerül egyik féltett testrésze. Pedig azt hitte a múltkori tevével vége életének rizikós része... 

 

Kilencvenötödik rész

Az elején a már megszokott VIP Room, de ezúttal nem női vendéggel! A második részében Ikuta Toma és Kaname Jun mérettetik meg csapatával az Arashi tagokkal Maou 2? A verseny során pedig nem mindegy, hogy a kék alapon fehér csík, vagy a fehér alapon kék csík a menő. Emellett, szerintem elég fessek.

 

Kilencvennegyedik rész

Jelenleg sehol se találom

 

Kilencvenharmadik rész

Női táskában turkáló Jun, Sho hirtelen öregedése, Sissi kastély stílusú szoba a kezdetén. Örömmel közlöm, hogy újabb bemutatóverseny is van, de ezúttal a hercegi cím megszerzése a tét és a kisasszony szíve. Doumyouji is harcba száll. Folytatásként pedig M5, ahol virágos ruha a kikötés. Az utolsó cetlinél az egyik fél megpróbál csalni, de az ellenfél minden erejével szabotálja XD

 

Kilencvenkettedik rész

Kép

Nino úgy dönt elindul egy hasonmásversenyen. A gond csak az hogy hölgyvendég van. Akinek nem épen megszokott stílusimádata van, úúúgyhogy muszáj megnézni hogy is állna az Arashi tagoknak. Itt ér röhögni :D Csak úgy mondom, hogy Sho kutyusos mamusza még semmi! A második részben Doubt Action 3 vendéggel, 3 büntivel. Ohnonak sikerül feltalálni egy új nyelvjárást és Aibának se kell boltba menni találékonyságért.

 

Kilencvenegyedik rész

Kép

 

Keménycsajszi a vendég bunyóval, fegyverrel. Aibában is újra feléled Rambó, Ohno gyilkolni készül a tekintetével a műsor első felében. A második felében Jun paci terrorizálja Sho pacit a R.Derbiben, mégis nem ez a leggyilkosabb jelenet, hanem az új sérófantázia kép, amit egy lelkes rajongónak köszönhetünk XD

 

Kilencvenedik rész

Kép

 

Japán, mint újítások színtere. Nino és Ohno kápráztatnak el bennünket konyhai kütyütudásukkal. És ha már konyha, akkor a "nyami" kaják és a teleszáj se hiányozhat. Jun, a konyhatündér is alkot M5: Hát Aibától is megnéznék egy futást abban a cuccban...Ohnot a csajok gombolgatják...Jun ficamát lassan kezeltetni kéne...Sho pedig kísértetházban érzi magát.

 

Nyolcvankilencedik rész

Kép

 

A stúdióból kisebb állatkertet varázsoltak. Ennél márcsak a vendég háza lehet jobb a 14 állattal...ÉS csak hogy 1-2 jelenetet kiragadjak Jun menőzik egy pónival, (az nem szeretné megenni) Shoban feléled az családapaság, muszáj táplálékhoz juttatni a kicsikéket. Kicsikéket? Mit kezd a tevével? Még mindig akkora nagy alfahím? A videóból kiderül! Folytatásban pedig  Doubt Action.

 

Nyolcvannyolcadik rész 

Kép

A VIP Roomban a vendégük papírmásáról szedegetik a cetliket... közösen magazint nézegetnek... olyan pasis módra. Plüsskutyusok jelennek meg, akiknek tényleg gombszemük van, és Ohno bemutatja a most tanult fogmosótechnikát továbbfejlesztve fenékre. A folytatásban pedig, újra egyedi stílusokat villogtatják a Mannequin Five versenyében.

 

Nyolcvanhetedik rész

Kép

Különleges Mannequin Five, amelyben tanúi lehetünk a vásárlás pillanatának. Először is beeresztik őket a vásárlóközpontba, majd a választott összeállítást kiteszik a rajongóknak név nélkül, hogy szavazzanak. Az eredményt pedig az eddigieknél is nagyobb izgalommal várják ők és a nézők egyaránt :)

Ennyit a formaitásról, és hogy még izgalmasabbá tegyem....Ohno anyukája nélkül szabadul be az üzletekbe, Sho rosszabb mint egy 5 éves az édességboltban, Junt pedig aznap egyáltalán nem kellett volna beengedni ilyen helyre  

87.rész 

 

Nyolcvanhatodik rész (SP)

1óra 45 és fél perc! Tehát akkor az első ajánlásom hozzá hogy az első 56 percet tekerjétek át XD Utána viszont ki ne kapcsoljátok! Egyikük vizes lesz, nagyon vizes... felső nélkül! A végén pedig van egy megszokott hangulatú és hosszú VIP Room, ami szintén tartogat nagyszerű pillanatokat. Köztük: Ohno viselkedése, amikor a tapogatós dobozba kell nyúlni, Sho elképesztő tehetsége (tátva maradt a szám) vagy akár Jun fejbepüfölős játéka :D

+ Annak aki nem látta a V no Arashit van benne részlet. Az egész műsor pedig nagyon jó minőségű.

 

Nyolcvanötödik rész 

Ezúttal egy válogatott VIP Room-mal kezdenek, majd egy újabb ökörséggel folytatják a Ranking Derby-vel. Paciszerelésben kell fogadniuk a szavazások eredményét, Sulis lányok, Hostok és végül Horikita Maki rangsorát.

 

 

Nyolcvannegyedik rész

Kép

 

VIP Room: Az aki elszalasztotta eddig az esélyt hogy lássa őket szemüvegben, az most pótolhatja, de ezúttal fehér köpeny is dukál. Folytatásként pedig M5 1 vendéggel és állatmintás ruhadarabokkal.

 

 

Nyolcvanharmadik rész

Kép

 Sho és Aiba együtt vandálkodnak a VIP Roomban, majd Junt megtámadja egy vad szőrnélküli szőrmók, Ohno összehaverkodik a fehér cicussal, Aiba pedig használja az Animal Love Power-t. És még nincs vége! Aki megnézi megtalálja az összefüggést Rambo és Aiba között... A folytatásban Doubt Action csikizéssel és mindenféle alig kibírható dologgal.

Az egyik legszórakoztatóbb rész végig!

 

Nyolcvankettedik rész

Kép

Jókedvű VIP Room, melyben Aiba tartja a zúznivalót, a vendég meg üti. Nino is teszteli ujjai törékenységét és nem cicózik betörni egy párat. Aiba a padlóra kerül a saját ötletétől XD Ennél már csak Ninoé jobb :D A második fele M5 DAIGO-val és JOY-jal. És el kell hogy mondjam nagyon jó a választék, mindenki tök jól néz ki, de DAIGO önmagához híven hozza a pluszt
 

 

Nyolcvanegyedik rész 

Kép

VIP Room: Jun megkapja a fenyőfáit, Sho majdnem lezúzza Ohnot, majd jönnek a zöld szőrmókok. Ohno vetélkedik a szőrmókkal, de ő sajna nincs a hazavihető kategóriában. A 2. felében egy újítás, hogy sose unjuk meg. Ez ilyen gondolkodó, elmélkedős rész, de még nekem is kell rajta, hogy szeretni fogom-e. Viszont szemüvegben vannak hogy még okosabbnak látszanak (nagyon jól áll egyeseknek). És egy biztos, Ninot jó helyre ültették

 

Nyolcvanadik rész 

Kép

Hohó feb.11! Majdnem 14, de az nem számít. A VIP Roomban Ohno tündököl, és kaphatunk tőle egy önelégült vigyort is amikor a magasba lendül. Folytatásként Mannequin Five, természetesen Valantín napi randis viselettel. Mindenki nagyon bizakodó (de akkor Jun miért a kamerást győzködi?). Van benne Ohmiya pillanat is és az eddigi legnagyobb átverés. Ja és valakinek az egója 10 ponttal tuti csökken XD

 

Hetvenkilencedik rész

Kép

VIP Room melyben Ohno is szokatlanul sokat szólal meg. Sho tesztelheti le a titokzatos fehér cuccot, amit utána örömmel szorongat (mi lehetett az? ^o). Továbbá, aki látta már őket tornázni, az tudja hogy vicces. Tehát Arashi és a Thai masszázs.  A második felében az újabb kamukiszúrós. Nagy sunyik az egyszer biztos

 

Hetvennyolcadik rész

Kép

 Ezt az részt egy VIP Room maraton. De mielőtt mindenki továbbmenne egy másik részre, el kell hogy mondjam hogy olyan részek vannak benne amitől kihagyhatatlan.

Az első vendég épp most házasodott, tehát az a téma és isszák szavait a kis tudatlanok. A hangulat pedig: élettel teli, jókedvű nő + Arashi = vízszintesben lévő közönség.

A másik vendég egy modell. Az információk, a bemutató és a gyakorlás után (szerintem a zombi fej nem tartozik hozzá) rajtuk a sor, hogy bizonyítsanak. A végeredmény pedig...akadhatnak bakik, na XD

78.rész 

 

Hetvenhetedik rész

Kép

VIP Room a változatosság kedvéért.  Hatalmas összegű pénz kerül a stúdióba, majd jönnek az ötletek az elköltésére. Igen Ohno, tudjuk hogy te melyikre szavaznál :D Vajon ennek tudatában vagy a gazdasági válság miatt landol egy köteg a zakójában? Ohno kisebb leszerelése után jön a golf verseny. Egy eddig fel nem fedezett tehetség lapul a csapatban. Azért ne módosítson pályát. A műsor végén pedig M5. Sho színe a piros legtöbbször, de azért leállhatna a cetlik gyűjtésével!! Zsűri: Tokujo Kabachi női szereplői. Reménysugár?

 

Hetvenhatodik rész

Kép

Horikita Maki a VIP Room-ban. Először kérdésekkel fárasztják, majd Jun jól teletömi. Aztán ő teszteli őket. Feladta: a felolvasott szövegre kényszerröhögés. Kegyetlen ijesztőek XD A második felében Mannequin Five megfordult kockával.

 

Hetvenötödik rész

Kép

VIP Room: hívogató ágy, benne Aiba, Jun, Sho (folytassam?) Továbbá fény derül arra is kinek milyen szexy a a tarkója És ez még nem minden! Különleges kihívás előtt áll az aki veszít kő-papír-ollóban. Titkos doboz...benne a meglepetés...ki kell tapogatni mi az. Rég láttam szegényt ennyire rémültnek. Junnak pedig külön specialitást hoznak :D A második rész egy újítás, ahol a 2 csapat próbálja kitalálni a kamuzósat.

 

Hetvennegyedik rész

Kép

Mi más ha nem VIP Room a kezdés. Ha lovas pályát tudtak csinálni, akkor baseball pályát miért is ne. Sho kérésre, Aiba jelentkezve, Ohno noszogatva bemutatja tehetségét. Ne fogadjatok XD Újabb próbálgatás, ezúttal új frizura, amiben megint nagyszerűen festenek... Folytatásként M5 kritikus zsűrivel.

 

Hetvenharmadik rész

Kép

VIP Room: Nino Stand Up!-os Sensei-e a vendég. Kő-papír-olló harc a kajáért, fura pózok gyakorlása, kieső szemek, Aiba szúrós nézése, célpontja Ohno, Jun pedig próbálja fegyelmezni a rakoncátlan duzzogó Shot. A végére pedig kiszemelik Ninot és valamiféle "ördögűzés" szerűségnek vetik alá. Jó rész

 

Hetvenkettedik rész 

Kép

Na ez a rész pont olyan, hogyha megvan a hangulat hozzá, akkor sírva lehet röhögni rajta. Először a szokásos VIP Room, szokatlan öltözékben. Ugyanis mindenki kap egy jelmezt, amiben ki kell menni a színpadra. Folytatásként M5 ismételten 2 vendéggel. Mindenkiben van közös: a piros, és mindenki kapja a kawaii-kat, de a végén egynek maradnia kell.

 

Hetvenegyedik rész

Kép

VIP Room kezdésként, ahol egy koreográfia tanulását láthatunk tőlük. Vicces amikor egymásra nézve is közveszélyesek, de láthatóan élvezik a dolgot XD A 2. részben Junrajongók közgyűlése...Ohno pedig nem kis ovációt vált ki.

 

Hetvenedik rész

Kép

 

VIP Room (talán már mondani se kell) kezdésként. Egykét érdekes pillanat említése: Sho és az oszlop kapcsolata, Ohno padlórakerülése, 4 izomagy feltűnése. A választás pedig ezúttal nem egy lágy karolás XD A 2. felében M5, kicsit újítva. +2 fő csatlakozik a megmérettetéshez, de ezúttal is 1 vesztes van. A végén rezeg a léc.

 

Hatvankilencedik rész

Kép

 

Ohno egy lovon randalírozik a stúdióban, érdekes reakciót kiváltó vendég érkezése az első felében. Majd egy újítás követi, ami tulajdonképpen "hozzunk szívinfarktust a rajongókra, karaoke akciók" című. Én egy ilyen után tuti mennék a kardiológushoz, de marad a fülészet XD

 

Hatvannyolcadik rész

Kép

Másfél óra Arashi, amiből az első egy óra VIP Room. Ennek ellenére mégis érdekes és élvezhető. Ugyanis egy pár doramákból jól ismert színésznőt kérnek meg hogy 1-1 bizonyos kérdésre állítsanak fel egy tetszés szerinti ragsort. A rangsorállítók között van többek között Toda Erika, Becky, Ayase Haruka. Folytatásként M5 verseny. Ismét modellek a bírók, és ismét tudnak igazságtalanul ítélni.

 

Hatvanhetedik rész

A VIP Room-al kezdődik és hihetetlenül elemükben vannak, vagy csak a vendégnek köszönhető? Inoue Mao, vagy akinek ismerősebb Makino Tsukushi. A körcikk arányt már megint nem sikerült eltalálni. Sho meg... már megint...muszáj neki mindent kétpofára benyomni!! Mindezek után KAJApárbaj! Sho, Nino, Jun és a konyha megmérettetései 

 

Hatvanhatodik rész

Hogy az elsőnek van-e a legnehezebb dolga, azt nem tudom, de hogy Junnak kell megbírkóznia a legtürelmetlenebb "banyával" az tuti. A végén ha hiba van, bűnhődik a banda XD A 2. felében VIP Room meglepivendéggel. Jun igen bánja, hogy nem a szélén ül :D  Aztán a bajusz után mi más jöhetne még, ha nem a paróka.

 

Hatvanötödik rész

Ha címet kéne adni, akkor az a Várva várt siker lenne. M.5 az első felében. Lehet hogy lemaradtam, vagy kihagytam vmit, de ha bárki ilyen ruhában sétálna velem szembe, asszem nem tudnám megállni a nevetést. Folytatásként VIP Room egy visongó lánnyal.  Nem értem miért kavarta fel ennyire a Junos emlékek XD Újdonságként mindenki választ egy szemüveget és az eőadások sem maradnak el.

 

Hatvannegyedik rész

VIP Room melyben Ohno és Aiba összemérik rajztehetségüket, melyben láthatjuk milyen fejet vág Jun a HanaYoriDango utolsó perceinek lejátszásánál. Makino helyét a színpadon más veszi át, de a meghitt pillanatot valaki lerombolja XD A második részben pottyan valaki, és ezúttal új kimenekülési technikát is láthatunk. Na és Aibának majdnem sikerül elérnie, hogy előbb megismerkedjen a víz minőségével.

 

Hatvanharmadik rész

1 órás special rész Everything előadással kezdésként. VIP room után pedig M.5 Speciálisan. 5 pasi VS Arashi, bírók: 5 AneCan modell, 1-1 elleni megmérettetés. Első ránézésre totál győzelem, azonban mégis elbukik/elbuknak a meggyőző külső ellenére. A végén főzőcske. Nagyon lazák Jun mintha értené a dolgát, Sho meg kivégzi, mintsem megfőzi a kaját XD

 

Hatvankettedik rész

VIP Room előadásokkal, kommentártalálgatás, ahol ezúttal mindent beleadnak. +Jun is megmérettetik mint Host, és beveti lenyűgöző gondolatolvasó tehetségét.

 

Hatvanegyedik rész

Mannequin Five: Sho és a cetli, Nino "az anime tuti nyerő", Jun elmélete, miszerint Michael Jacksont mindenki szereti, Ohno vagy akár Aiba is lehet a rangsor végén...Folytatásként VIP Room: Jun bajusszal, Sho kisszakállal...rémálmaimban se, de most nem menekülsz te se ha megnézed.

 

Hatvanadik rész

Kezdődnek a V.I.P. Room-os részek. Hölgyvendég, különféle ötletek, majd vki megszerzi a "népszerű vagy nálam" címet. Eseménydús rész, aminek a tetőpontja az egyéni előadások különféle vallomásokkal, szülinapi meglepetésekkel. Szegény nő azt se tudja, hogyan hagyja abba a nevetést. A végén pedig a kommentár találgatás, ahol Aiba visszakapja a beszólást!

 

Ötvenkilencedik rész

Feszes pincérruhában tálalják a követekező újdonságot XD Kivételesen nem ők esznek, hanem  feladatuk a megfelelő étel kiszolgálása. Akinek nem sikerül, az bizony vizet kap, méghozzá az arcába. Az első menet után Aiba mutatja meg tehetségét az újabb Host Royal részben. Záporoznak a válaszok, míg a többiek dőlnek a röhögéstől. A végén a 2. kör próbálkozás, azoknak, akik elbuktak. Egyel több étel van, tehát  valaki biztos felfrissül XD

 

Ötvennyolcadik rész

Host Royal: Kaname Jun VS Nino A nőtől a falat lehet kaparni, de a pasik látványa kárpótol :P Kemény menet   A 2. részében jönnek a szavazós videók és Ohno jelenete...

 

Ötvenhetedik rész

Ismét valaki nagyon vizes lesz. Enyhén ijedt arcok...de nem lehet elkerülni, az elkerülhetetlent. A 2. felében Mannequin Five. Sho-n semmi rózsaszín, ez vajon segít-e rajta? Ha igen, akkor ki venné át a helyét?

 

Ötvenhatodik rész

Legújabb ökörség, aminek áldozatai lesznek, aminek a végén nagyot pottyan a megszavazott a jeges vízbe. A kritikus pillanat előtt van aki vigyorog, és van aki tagadni se tudja mennyire retteg a "fürdés" lehetőségétől. Nincs menekvés... Mindezek után bemutathatják lenyűgöző színészi tehetségüket. Feladatuk megsiratni a sempai-t, aki nem könnyíti meg a dolguk. Vannak azonban gyönyörű vizes szemek is!

 

Ötvenötödik rész

Ismét kommentártippeléssel kezdenek, azzal a különbséggel, hogy rájöttek hogy nagyobb büntetés az, ha végignézik a jól tippelőt, ahogy megeszi a nyereményt. Bejön a várt eredmény XD A 2. részében a Wattos verseny, megdöbbentő értékekkel, és jön a lufis bácsi is :D

 

Ötvennegyedik rész

Kommentártippelős első körben. Amit érdemes nézni, az az arcuk! Bizonytalanság, tanácstalanság, megvilágosodás...Ha nem sikerül jöhet a szellő XD A továbbiakban érdekes felfedések pl: Ki látott már verekedő zsiráfokat? Vezetője Aiba :)

 

Ötvenharmadik rész

4. új a Wattos verseny. Cél: 3000W elérése. Túllépés esetén: jön a lufis bácsi!  Vezénylő: Sakurai Sho :D Ezen megpróbáltatások után a 2. Mannequin Five! Ezúttal se megy a pókerarc, de mennyire változik a helyzet?

 

Ötvenkettedik rész

A 3.új, amikor ki kell találniuk ki a kommentátor. Ha nem sikerült fújtak nekik XD A vendégül ismét DAIGO. Utána egy játék következik 9 versenyzővel. Vajon sikerül e mind a 9 lehetőséget véghezvinniük? Az első örül a legjobban magának, pedig annak az esély hogy senki se nyom, elég kevés volt XD Meg aztán Ohno felhozza Justin Timberlake-et, szóval vannak jó pillanatok!

 

Ötvenegyedik rész

Új stílus és újítások a részek tartalmát illetően. Az első a 'Mannequin Five' című, ami azt jelenti hogy mindig egy témában felöltöznek, és a bejövő hölgy kiválasztja a szerinte legjobbat. Rengeteget lehet nevetni az arckifejezéseiken, és ha ez még nem lenne elég, Sho átöltözik

A 2. felében 'Host Royal' vagyis a vendégük kiválasztja egyikőjüket és neki kell megmérkőzni és egy profival. Az nyer aki előbb kitalál 3 pontot. Elárulom, hogy Sho lesz a kiválasztott, úgyhogy sejteni lehet milyen is ez a rész.

 

Ötvendeik rész

Hét férfi nővé változásának története versennyel fűszerezve. Csapatokat alkotnak és próbálják kitalálni a videó folytatását egy kérdésre válaszolva. A helyes választ adók egy lépcsővel feljebb jutnak. Sho vezeti a verseny lebonyolítását, és élvezettel nyomkodja a helytelen választ jelző gombot. A történetek sem unalmasak és Sho vezénylését megéri megnézni.

 

Negyvenkilencedik rész

Ezúttal a 10 legjobb videó kerül terítékre, amik ismét mindenfélét tartalmaznak: éhes jegesmedvét, harcias védelmezőket és véletlen baleseteket. A nagy összecsapásra is sor kerül, kiderül ki viszi haza a Mario szobrot a szobájába. Jó kis pályák, izgalom, sárkányok és repülő halak, amiket Sho és Jun újabb kísérlete vált fel. A 40.részhez hasonlóan, ismért egy laza nap összehozás a cél, ezúttal családi keretben. Kár kihagyni

 

Negyvennyolcadik rész

Best 5: letolt gatyájú rablóval és egyéb veszélyes és merész próbálkozásokkal. A következő 20 percben élettörténet, majd a Mario verseny jön a megmaradt versenyzőkkel. Csak 3 versenyző juthat tovább, de a végén a kiesettek újabb lehetőséget kapnak egy másik játékban. Ki lesz az a szerencsés aki még csatlakozhat? Sok sok izgalom és a végén garantáltan elfog a játékkedv :D

 

Negyvenhetedik rész +Special

A legjobb 15 videóval kezdenek, de ezek olyan videók hogy az egyiken nevetsz, a másikon leesik az állad, és van ami elég durva, égő emberrel, krokodil harapással...Folytatásként egy elhízott ember története, akinek hatalmas akaratereje és egy edző segített megváltozni. Itt is vannak olyan képek, amik megzavarhatják a lelki békét. Az 53.percben a férfi és az edzője érkeznek a stúdióba, aztán kis torna után kezdődik az igazi Special rész.

Arashi's BeatBox TV 2.felvonás, ezúttal több szereplővel. A beszerzőkörút is tele van érdekes pillanatokkal, az eredmény meg magáért beszél. A 2. felében kezdődik a nagy Mario verseny válogatója 9 versenyzővel. Most aztán kiderül ki mennyire jártas ezen a téren!

 

Negyvenhatodik rész

Ebben a részben leadják a 25 legjobb eddigi (25. résztől vetített) kisvideókat, + bekerül 3 alkotásuk is, amiket jó újra végignézni :) A következő részből van egy kis összeállítás is, amit elég sokszor leadnak.

 

Negyvenötödik rész

Ez a rész kicsit más, mint a többi. Miben? Nem ők a főszereplők. Sőt igazából csak Sho és Nino látható benne egy kicsit. Akit érdekel a baseball, az megnézheti Kuba és Japán meccsét.

 

Negyvennegyedik rész

Best 5 kérdésekkel. Utána Amerika celebjei következnek. Először is Ashton Kutcher készátverő showja. Megtudhatjuk milyen fejet vág Hugh Jackman, Avril Lavigne vagy Beyonce. A maradék időben Madonna, Britney és Paris Hilton is megjelenik kisfilmekben. A legvégén Jun CM. 

 

Negyvenharmadik rész

Best 5 videók, amiknek a végét kitalálhatják és pontot kapnak érte. Sajnos minuszba is lehet menni XD A 2. felében egy nő élettöténete, aki biztos nem unatkozott, amiből adódóan felmerül 1-2 fontos kérdés, amikre választ is kapunk. A végén YES/NO a Yatterman Doronjo-jával. A filmajánlóhoz Sho is hozzászól, vagy talán nem kellett volna?

 

Negyvenkettedik rész

Szintén egy kihagyhatatlan rész! :) Az elején egy pár ember mutatja be énektudását, vannak egész elképesztőek , vannak akik nem elégedtek meg a színpaddal, és 1-2 próbálkozás is tehetségkutató műsorokban. A másik részében egy újabb Arashi ötlet megvalósítása ->Arashi's Beatbox Tv. És vajon hogy megy a Love so Sweet dallamára?

 

Negyvenegyedik rész

1-2 hajmeresztő videó (7000m magasságban sétálgatni), 1-2 balul elsült kísérlet (mikor nem érdemes futópadra lépni), és végül Jun és Sho őrületesen laza napjának felvétele. Nem egyszerű egy ilyet összehozni, annyit elárulok, de a végeredmény fenomenális! A legvégén egy rövid YES/NO.

Mindenképp érdemes megnézni!

 

Negyvenedik rész

Ez a rész a 29. részhez hasonlóan először vicces videókkal indul, majd egy kövér ember változásáról szól. Mivel komoly műtéti videó is, ezért csak az erős idegzetűeknek ajánlom a középső részt. A fenti képen pedig a kísérlet részlete látható. A végén Yes/No.

 

Harminckilencedik rész

A 30. részhez hasonló rész, történettel és 9 új át vagy nem átplasztikázott nővel. Ezekben a részekben derül ki milyen szemük van a pasiknak a felismerésben. Lenne olyan akinek megbukna? :D

 

Harmincnyolcadik rész

Hatalmas emberek hatalmas méretekkel. Kettőjükkel egy egész napot Sho és Nino tölt el. Szóval betekinthetünk egy kicsit a nem mindennapi életformájukba. Sok vicces szituációba keverednek, pl. kipróbálják mennyire hozzák a többi Arashi tagra a frászt. A végén a szokásos Yes/No, de egy olyan Sho arckifejezéssel, ami után össze kell szedned magad.

 

Harminchetedik rész

Ezúttal optikai csalások és trükkök a fő téma. Most azonban a titkukra is fény derül (elképesztő hogy áttudják verni az embert). A második részében agytorna, amit te is kipróbálhatsz, és így kiderül hogy le tudod e őket előzni :D A lényege hogy megtaláld a 2 váltakozó kép között a különbséget minél előbb. Az utolsó a legjobb, kihagyhatatlan!!!

 

Harminchatodik rész

Az elején lévő  videóknál megpróbálják kitalálni az összefüggéseket, több kevesebb sikerrel :D  Továbbá különleges lánykérések, és vajon szabhat e határt a kor, a magasság vagy a származás a szerelemben? A végén Yes/No

 

Harmincötödik rész

Csoportos kajálás. Ám nem mindenkinek olyan egyszerű hozzájutni! Az egyik párosnak meg kell küzdenie a vízi élőlényekkel hogy táplálékhoz jussanak. A halászat közben van egy YES/NO, de utána van az utolsó páros jól megérdemelt, hangulatos étkezése.

 

Harmincnegyedik rész

Egy pár elvetemült ember akik azzal szórakoznak hogyan lehet minél gyorsabban minél több dinnyét lefejelni, kókuszdiót kettévágni...Majd vicces, balul elsült mozdulatok. Mindezekután Ohno póló rekordja következik :D Jun és Aiba minden erejükkel azon vannak, hogy Ohnora feltuszkoljanak 225 pólót. Akad 1-2 akadály, de Ohno fenomenális :D A legvégén YES/NO.

 

Harmincharmadik rész

Ezúttal az ikreké a főszerep! 1-2 rövidebb videó és 2 hosszabb: kórházi mulasztás és egy anya, akibe egyszerre 7 pici emberke is belefért. A végén egy élvezetes YES/NO. Érdemes megnézni azokat a fejeket milyen élvezettel és lelkesedéssel beszélnek 1 bizonyos témáról. Valakinek itt jó napja lehetett :D

 

Harminckettedik rész

Exrém sportos videók (1000m magasban lévő kötélen végigmászni), utána Aiba és Ohno akcióba lépnek a nem kis méhek ellen. Végén: YES/NO. Sho még mindig elképesztő hogy tud 1 jó válasznak örülni, hát még ha több is van :) Van?

 

Harmincegyedik rész

Újabb műtétek sorozata. De aki megnézi az rájön hogy jön összefüggésbe egy 49éves nő és Sho, és Jun hogy állhat Barbi és Ken közé :D A végén YES/NO, és a jutalom ismét kaja.

 

Harmincadik rész

A rész témája az átalakítások. Először sima videókon mutatnak be 1-2 példát, hogyan változott meg az életük hirtelen. Ezután 9-en érkeznek a terembe és meg kell állapítaniuk ki a 3 teljesen "eredeti", és kik a különböző értékben "átalakítottak".

 

Huszonkilencedik rész

Az elején megdöbbentően kövér emberekről van videó, amit először vicces/fájdalmas videókkal kezdenek. Kísérlet: vajon hány ember fér bele egy 560kg-os ember pólójába? Egy 17 éves srác Ausztráliában megpróbálja egy előadásuk mozdulatait utánozni :) A végén Yes/No természetesen.

 

Huszonnyolcadik rész

Most a kisebbek elképesztő képességeiről vagy éppen különlegességeikről vannak videók. Tehát mindenre lehet számítani csak arra nem hogy egy 8éves lány és kishúga kihívják az Arashi tagokat egy pingpongversenyre. Az eredmény és a tehetségük is meghökkentő! A másik kis vendéggel Sho méri össze hatalmas tudását matematikában XD A végén az új sütinyerős Yes/No.

 

Huszonhetedik rész

Az érdekesebbnél érdekesebb videók folytatódnak. Ha valaki nem látott még emeletes házon tetriszt, apró betűkből álló képet, ami még értelmes is, mozgó óriáspálcikákat vagy kíváncsi mitől marad tátva a szája Ninonak és Shonak, akkor nézze meg :) A vége (Yes/No) módosult. Most aki a legtöbbet kitalálja, az kapja a finom tortát.

 

Huszonhatodik rész

Ebben a részben szinte lehetetlen, meghökkentő videókat mutatnak pl.: a 236 cm kosarasról, egy fejben számoló kis srácról, aki a vendégük is lesz. A 2. részben Ohno és Jun mennek halászni egyet. Egy bizonyos halfajtát keresnek, de sokminden a hálójukba akad, amit még életünkben nem láttunk, és szerintem Ohno sem fogott még. A végén a tippelős kérdések.


 

Huszonötödik rész

Újra a stúdióban. Az első felében nem mindennapi gyakorlatok tanúi. Egy-kettővel meg is próbálkoznak pl. Sho (már elképzelni is érdekes), vagy megtudhatjuk Ohno hogy feszít :D Ezek után beszélgetnek, videóbeszélgetések mennek, és végül kérdések jönnek, amire igennel és nemmel válaszolhatnak, de a végén csak a vendég eredményét összegzik.

 

Huszonnegyedik rész

A kirándulás utolsó része következik. Ebben a részben jeges csodákkal ismerkednek meg és a székfoglalás is újra szerepet kap. A 2. felében a táblás játék van, ami ezúttal nem ételek árának tippelése, hanem kinek az átalakítása került többe. Aki veszít, az kegyetlenül bűnhődik XD

 

Huszonharmadik rész

Az utazás folytatódik. És ezúttal aki amit fog (szó szerint) azt eszi meg. Egyvalaki azonban kétségbeesik hogy ma nem eszik semmit, úgyhogy más eszközhöz folyamodik. Ám ez a fél fogukra se elég, úgyhogy fel kell falni 1 fél éttermet is. Miután mindenki jóllakott, jöhet az ijesztgetés :D Ezúttal Sho is megmérettetik! 

 

Huszonkettedik rész

Mostmár a teljes Arashi jelen van. Egyszerűen összefoglalva: elképesztő kinézetű kaják és tömény művelődés. Mint egy tanulmányi kirándulás, ahol sok érdekes dolog van + meg kell kóstolni mindent. Van egy jelenet a 23. percben ahol Sho érdekes hangon közöl vmit Ninoval, de haláli ahogy mondja. :) 

 

Huszonegyedik rész

A kirándulás folytatódik. Sho még mindig otthon, a többiek a kísértetházban. Vajon ki a legijedősebb? És ki az aki meg se lepődik? Kiderül...A 2. részében a rangsoros játék van, de csak 8 kajával. Sho beáll műsorvezetőnek, bár inkább csak kóstolgat :)

 

Huszadik rész

Aiba, Ohno, Nino, Jun és a 2 műsorvezető kirándulni mennek. Igen, Shot otthon hagyták XD Egész nap esznek...de az érdekesség az, hogy székfoglalással döntik el hogy ki nem az asztalnál eszik vagy nem is kap. A kirándulás alatt összefutnak pár emberrel, így kerül vki Jun ölébe... Nino megmérettetik, mint kapus... és a csapat új háttértáncosokra talál :D

 

Tizenkilencedik rész

Aiba és Sho (ismét) egy Agehás lány érdekes és kissé szomorú történetét mutatják be. Ők nem igazán szerepelnek benne sokat, de Sho bemutatja fantasztikus zongoratudását 1 percben :D

 

Tizennyolcadik rész

Aiba és Sho egy Ageha átalakításos versenyre keresnek vállalkozókat, de hirtelen megjenenésükkel a frász hozzák az emberekre. A második felében szintén ők szerepelnek, hiszen újabb megbízást kaptak. Aki kíváncsi arra hogy mit alkotnak ketten, és mit szól hozzá a kis harmadik az ne hagyja ki :) + a 3/4-nél találni 1 űrlényes CM-et Ninotól és Shotól.

 

Tizenhetedik rész

Egy feltehetőleg híres lakberendező, a képen is látható lelekes rajongónak átalakítja a lakását teljesen más stíusúra a szülinapja alkalmából. Lehengerlő a változás... Utána ismét az új verseny következik. Vajon melyik csapat találja el előbb a legdrágábbat? Ezúttal a nyertes eszik :D

 

Tizenhatodik rész

Hehe, ezúttal Aiba se ússza meg a csőszködést! Ninoval vigyáznak egy kisfiúra, úgyhogy ők hárman alkotnak az elején.  A videó 2. részében egy új versenyben vesznek részt. A 2 csapat (Arashi konra vendégek) feladat kitalálni a kaják közül hogy melyikben van a legtöbb kalória pl.. Aki eltalálja az első helyen állót a 10-es listáról, az veszít. :)

Episode 16 MEGA

 

Tizenötödik rész

Szerintem nem árulok el sokat, hogy megint Ageha-s lányok lesznek ebben a részben. Ezúttal nemcsak ruha és hajkoronabemuatók láthatóak, hanem éneklés is. A vénén egy legjobbat választanak a versenyzők közül.

 

Tizennegyedik rész

Ismét előkerülnek az Ageha-s lányok, s mégtöbbet megtudhatunk róluk. De ha nem őket, akkor Aibat én Ninot  nézhetjük mellettük. A második részében Nino és Jun mutatják be hogy tudnak vigyázni egy gyerekre. Ők is elvégezték azt a tanfolyamot, amit Sho és Ohno (10. rész). Jun próbálkozik, Nino akárcsak Yamada Taro :D

Episode 14 MEGA

 

Tizenharmadik rész

Folytatódik az arcmosás, de extraként megtekinthetjük hogyan vesznek üldözőbe egy nőt, aki ellenszegülni mer, és ők hárman (Jun, Ohno, Sho) kapnak egy ingyenes csípőmozgásfejlesztő kiképzést :D Ohno nem ússza meg szárazon se az első, se a 2. részét. Ugyanis egy levesreklámot forgatna, ha nem szabotálnák a többiek XD

 

Tizenkettedik rész

Aiba ismét a lányok társaságában, de ezúttal Ninoval. Ami utána jön az a Hana Yori Dango rajongóknak kötelező! Úgyanis Jun találkozik újdonsült választottjával (9.rész) és Makino is megjelenik, úgyhogy van minden benne: romantika,féltékenység, harc Junért, könnyek, nevetés minden mennyiségben. :)

 

Tizenegyedik rész

Különleges cuccot használva hogy lehet a bőröd olyan mint egy babáé? Ezt a terméket bróbálják ki hölgyek, akiket Jun, Ohno és Sho "taszigál" oda. A második részében pedig Nino és Aiba kelnek útra hogy teszteljék a jósnőket. Nino az alany, aki kitűnően álcázza magát (még a képen se látszik, mennyire brutálisan festXD) és Aiba az, aki röhög :D A végén cserélnek...

 

Tizedik rész

Már a kép miatt is érdemes lenne megnézni! Az elején Aiba becserkészi az Ageha-s lányokat, bár itt főleg csak egyet, akinek a szobájában köt ki XD Később csatlakozik mégvalaki Aibához, de ami ennek a résznek az érdekessége az Sho és Ohno gyerekcsőszködése. Előtte elvégeztek vmilyen tanfolyamot, és átmentek XD Nagyon édesek azzal a kislánnyal!

 

Kilencedik rész

Ebben a részben főleg Jun a főszereplő, meg persze az érte, vagyis inkább Domyoji-ért küzdő hölgyek. :D A végén persze muszáj választania egy Makino helyettest. :D Vajon mit szól hozzá Makino? Ő is feltűnik pár percre.

 

Nyolcadik rész

Ebben a részben az állatoké a főszerep. Láthatjuk különböző csoportosításokban a legérdekesebbeket, a leggusztustalanabbakat, a legnagyobbakat és a legkisebbeket is különböző fajokból. A stúdióba is behoznak párat, és így kerül Jun kezébe egy óriásnyuszi :)

 

Hetedik rész

 

Mindenkinek van egy vendége, aki valamiben nagyon profi. Bemutatják mit tudnak, és a produkciókban az Arashi tagok segítenek, kipróbálhatják és olyan is van amikor versenybe szállnak. Ízelítő: az első vendég 0,5mp alatt kitalálja milyen zene szólal meg. Ellenfele Ohno lesz :D

 

 Hatodik rész

Egy hihetetlen árbemutatóval kezdődik, nem mindennapi tárgyakkal (pl. én akkora radírt életemben nem láttam!) Aiba egy más világban, az Ageha-s lányokkal (nem utoljára). Ki az aki látott már japán szöveget? Ilyet még tuti nem! :D Sho megpróbálkozott vele. "Underground in Japan" videó, sok érdekességgel és Ninoval :)

 
 
Ötödik rész

 

Nino közelebbről is megismerkedik a gyilkosbálnákkal, Ohno secret of magician videó egy kis attrakcióval fűszerezve +Nino mutat pár kártyatrükköt. A végén még egy Junos "insect cameraman", bemutatóval. És persze Sho és Aiba se maradhat ki, így láthatunk tőlük egy CM-et, és egy Aiba alsógatya is felvillan :D

 

Negyedik rész

Az első része nagyon aranyos, a második pedig érdekes betekintés egy olyan területre, amiről sokan nem tudunk. Tehát Aiba kezdi "photographer" témájával, amiben babákat próbál mosolygásra bírni. Mások is megpróbálkoznak a teremben :) A 2. részben Sho a konferenciai tolmácsok munkáját mutatja be. Ez is tesztelésre kerül, és így jön képbe a HYD egyik része. Érdemes megnézni! XD És végül még Jun videója: a Sushi tálalási módszerei az éttermekben.

 

 Harmadik rész

 Aiba katonai, Jun instant kajás, Nino időjárásos és Ohno fogorvosos videója látható ebben a részben. Sho megint kimaradt, és ezért a végén megkell csinálnia egy cigánykereket (szerintem nem erőssége). :D Ohno videójának a végén még egy kisebb bemutatót is rögtönöznek: Sho ujját bántalmazzák, Junt fellógatják.

 
 
Második rész

A következőkről lehet kisfilmeket látni: Secret of supermarket (Aibától), pilot (Ninotól), 1 Juntól, és aquariums (Shotól). De az Ohno rajongók se keseredjenek el, az elején nagyot alkot. Megtudhatjuk mennyi ideig tart neki megtalálni a vonalkódot :D

 
 

   Első rész

Az első pár részben érdekes videókat készítenek, mutatnak be, amit a 10 tagú zsűri értékel a végén. Sajnos nem mindenki jut sorra ezekben a részekben (itt pl. Sho), de a többiek kárpótolnak. A végét mindenképp érdemes megnézni! :)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

03.31. Sp.

Alysha, 2011.04.11 21:15

Ne mááár!! Csak egyet találtam el :) Tudom, nem újdonság, de mégis, van aki többet??? Várom a válaszokat!!! :D

Szegény Ohno, hogy Nino milyen kis simlis tud lenni :)
És ismét rá kellett jönnöm, hogy a japán társadalomnak elfuserált ízlése van (legalábbis szavazás terén tuti).

Köszönöm a segítséget!

Alysha, 2011.01.03 16:16

Megpróbálom, hátha sikerül... :)

Himitsu

Arina, 2010.12.29 18:12

Megnéztem, eleinte nekem se működött, de most meg behozza. De ha neked még ígyse, akkor előkerestem a linket:
http://www.mediafire.com/?vtczx3hxtog
Remélem így sikerül megnézned :) Énis imádom a M5-ot, főleg az elején és az SP-kben különösen jó. Egy fárasztó nap után tényleg frissítő tud lenni. Örülök hogy látogatod a 2 oldalt! Ha van még vmi probléma, nyugodtan írj! :)

53.rész - 007

Alysha, 2010.12.29 15:55

Szia Arina! Nem tudom, ezt még senki nem vetette fel problémának, lehet, hogy csak nálam nem működik, de az 53 résznek a 007 partját nem tudom letölteni. A többit mind sikerült, már csak ez a kis részlet hiányzik. Nem tudnád megnézni, hogy mi lehet vele? Nagyon jók ezek a részek, már egy csomót láttam belőlük, főleg a Mannequin Five tetszik :D. Nagyon hálás vagyok, amiért egy ilyen remek oldalt működtetsz számunkra! Ez az oldal és az ILAFS az, ami egy hosszú, fárasztó nap után energiát ad! Köszönöm nektek!

köszii

Hotaru, 2010.05.29 21:11

Jó régen néztem már Himitsut... elvonási tüneteim vannak:D Köszi, hogy fáradhatatlanul gyűjtöd őket tovább:) Jó dolog az összes Arashis cuccot egyhelyen megtalálni:)

51. és 57. rész

Niki, 2010.05.24 14:15

Az 51. és 57. rész fantasztikus, nem értem mit mondanak, de halálra röhötem magam, az 51. részben Sho nagyot alakított, el se hiszem hogy ő maradt a végére, én őt választottam volna elsőnek, sőt az 57. részben is, de legalább ott nem lett utolsó, de nagyon jó volt, hogy milyen pofákat vágott. Sugoi!!!
Minden részt megakarok majd nézni, ha több időm lesz, mert annyira viccesek tudnak lenni.
Köszönöm hogy felraktad őket!!!

Megjavult :)

Arina, 2010.05.24 00:35

Épp most kezdtem el keresni, de akkor jó szórakozás hozzá! :) Ha gond van akkor nyugodtan szólj!

köszönöm

Niki, 2010.05.24 00:11

Szia!
Köszönöm szépen, mostmár müködik. Mindjárt nézzük is.
Arigatou!

51. rész

Arina, 2010.05.23 22:58

Az utolsó most nekem se működik, úgyhogy keresek másik linket vagy felteszem újra. Mindenképpen javítom. Mellesleg az egy nagyon jó rész :) Ja és persze köszönöm a dicséretet is!

51.rész_kérdés?

Niki, 2010.05.23 21:50

Sziasztok!
Imádom ezeket a videókat, nagyon.
De sajnos az 51.résznél nem engedi nekem letölteni az utolsó részletet? Nektek jól müködik? előre is köszönöm a választ.
És mégegyszer nagyon klassz minden.

Arigatou!!!

nettyke, 2010.05.16 19:04

Régebben láttam belőle egy részt, asszem a kísértetházasat és jókat röhögtem rajta.Most elkezdtem az elejéről és nagyon jó!!!Szegény Sakurai a 2. rész végén XD.Na rohanok leszedni a 3. részt meg még a koncertekből is van pár :)Nagyon köszi h összegyűjtötted!!

Van bizony :D

Arina, 2010.02.01 21:09

Én is nagyon szeretem. Mindig csinálnak valami marhaságot :D Meg persze rengeteg érdekesség is van bennük. Örülök hogy ez is tetszik! :)

Ilyen is van? :D

Ivy, 2010.02.01 18:23

Na erre is rátaláltam.
Annyira jók :D [Az a legjobb, hogy felirat nélkül is érthető miről beszélnek]
Na meg Nino az 5. részben ahogy "bűvészkedik" :P Én is akarok :D
Köszi ezt is!!!